Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Nyári átigazolás... Fókuszban: Nagy Krisztián

A Ferencváros elleni gálamérkőzésen a hazai szurkolóknak feltűnhetett néhány új arc az aszódi csapatban, köztük Nagy Krisztián is, aki idén nyáron igazolt Aszódra. Sajnos a fradi elleni találkozón Krisztiánt kényszerűségből le kellett cserélni, szerencsére nem történt komolyabb baj. A szombati Bag elleni edzőmérkőzésen azonban már biztosan pályára lép.

A következő néhány sorban a Krisztiánnal készült interjút olvashatják:

Mutatkozz be kérlek a szurkolóknak, mesélj egy kicsit magadról.

Nagy Krisztiánnak hívnak, 20 éves vagyok, Turán élek, tanulmányaimat a Testnevelési Főiskolán végzem, sportszervező szakon. 10 éves korom óta focizom, tavaly nyárig a Tura VSK-ban játszottam, ahonnan a télen igazoltam el egy pesti csapathoz, majd idén nyáron kerültem Aszódra.

Hogyan kerültél kapcsolatba az Aszód FC-vel?

Egy volt osztálytársam, aki már több éve az Aszód FC igazolt játékosa hívott már több alkalommal, és végül idén nyáron beadtam a derekamat. Ezen kívül több aszódi játékossal ápolok jó kapcsolatot, mivel négy évig idejártam középiskolába.

Miért döntöttél úgy, hogy ide igazolsz? Úgy hallottam a turai csapatba is visszahívtak.

Először az aszódiak kerestek meg, tudtam hogy, itt az egyesület biztos lábakon áll ezért idejöttem. Az edzések jó hangulatban telnek, jó a társaság, a körülmények megfelelőek, egyszóval minden adott  a megfelelő minőségű felkészüléshez és a jó eredmények eléréséhez.

Hogyan érzed magadat a csapatban?

Féltem, hogy problémáim lesznek a beilleszkedéssel, de szerencsére nagyon nyitott és kedves emberek fogadtak. A csapat fiatal, a pályán kívül is jó hangulat van, ami szerintem elengedhetetlen az eredményes szerepléshez. Dobes Attila és a vezetőség úgy érzem örömmel fogadott, és számítanak rám a jövőben, aminek örülök és szeretnék hasznos tagjává válni a csapatnak.

A Ferencváros elleni gálamérkőzésen nagyjából 15 percet játszottál, kényszerűségből le kellett cserélni, mi történt pontosan?

Az helyzet, hogy nem tudom.Pillanatok alatt történt minden. Ha jól emlékszem, felugrottam fejelni Kleinnel, a Ferencváros hátvédjével, és amikor a levegőben voltunk, érkezett egy másik ferencvárosi játékos, aki talán lekönyökölt, vagy a vállával leütközött, és ezután a földre estem.Néhány másodpercre elvesztettem az eszméletemet. Az arcom rögtön feldagadt, amit jegeléssel orvosoltak, de szerencsére megúsztam egy zúzódással, meg egy kis lila folttal a szemem alatt.

Hogyan látod, mire lehet képes a jövő szezonban az együttes?

Nagyon sok függ a játékoskerettől. Ha a csapat nagy része együtt maradna a szezon kezdetére, és a felkészülési időszakot keményen végig eddzük, akkor sokra vihetjük. Az ellenfelek erejével nem vagyok tisztában, csak egy edzőmérkőzésünk volt, így konkrét jóslatokba nem szeretnék belemenni. Annyit ígérhetek, hogy igyekezni fogok, hogy minél több góllal terheljem meg az ellenfelek hálóját.

Mik az egyéni céljaid a jövőt illetően?

A közeljövőben egy jó és eredményes szezont szeretnék zárni a csapattal, valamint ha minden jól megy, jövőre végzek az alapképzéssel az egyetemen, ami után szeretnék még mesterképzésre is jelentkezni. A távoli jövőről még nem tudok nyilatkozni, apró lépésekben haladok előre.

Az interjút készítette: K.E

 A további érkező játékosokról is beszámolunk folyamatosan !

A Bagi TC'96 elleni edzőmérkőzésre szombaton (07.21) 18:00-kor kerül sor.