Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Évzáró vacsora keretében értékelte az Aszód FC vezetése az őszi szezon eredményeit

 

Megtartotta szokásos évzáró bankettjét az Aszódi Futball Club. Idén a vacsora helyszíne a kartali Kastálykert étterem volt. Az U19 csapat évzárójára hét közben került sor, ahol egy jó hangulatú pizzázással egybekötve értékelték az őszi szezont.

A vacsora előtt Dobes Attila elnök-edző értékelte az őszi szereplést. Értékelésében kiemelte, hogy a csapatból az ősz során egyetlen-egy piros lapot sem kapott senki, sőt öt olyan mérkőzés is volt ahol sárgalapot sem kaptak az aszódi játékosok, ezzel megnyerte az Aszód FC a csoport fair-play díját.

Az aszódi csapat az ősz során 43 rúgott góllal büszkélkedhet, amelyeket 11 játékos szerzett. A házi góllövő lista élén a nyáron igazolt, és mellesleg éppen születésnapját ünneplő Nagy Krisztián áll 8 találattal, őt követi Tóth László 6 góllal végül Dobes Raymond 5 góllal.

Dobes Attila kiemelte, hogy néhány évvel ezelőtt még a meleg víz, fűtés sem volt mindig biztosítva, mostanra sikerült az egyesületet minden tekintetben rendbe tenni, ebben köszönetet mondott a város vezetésének a támogatásért. A klub fejlődését mi sem bizonyítja jobban, minthogy jelenleg 176 igazolt sportolól, labdarúgó sportol az Aszód FC keretei között.

Ezt követően Sztán István polgármester mondta el gondolatait. Biztosította a jelenlévőket, hogy Aszód önkormányzata jövőben is lehetőségeihez mérten támogatni kívánja az aszódi labdarúgást. Megköszönte a klub vezetésének áldozatos munkáját, és a labdarúgók sportszerű munkáját, mellyel öregbítették Aszód jó hírét.

Kovács Tamás, alpolgármester, Aszód FC alelnöke megköszönte az edzők áldozatos munkáját. Köszönetét fejezte ki az egyesületben dolgozók és sportolók hozzátartozói felé, akik elviselték és tolerálták férjük, kedvesük távollétét, azt a sok szabadidőt, melyet az egyesületben végzett munkájukra fordítottak. Kiemelte, hogy amit a klub vezetősége az őszi szezonra vállalt, azt minden tekintetben teljesítette.

Kovács Erik ismertette az aszodfc.hu honlapon meghirdetett "Legjobb játékos 2012 ősz" elnevezésű játék végeredményét. A nyertes Braun Tamás lett, aki a szavazatok csak nem felét szerezte meg. Nyereménye egy labdarúgót ábrázoló kupa. Ezúton is gratulálunk neki!

Végül Domján Norbert a felnőtt csapat csapatkapitánya köszönte meg a polgármesternek, a vezetőségnek és a szurkolóknak egész éves támogatásukat, majd ígéretet tett arra, hogy a csapat a szezon végén az első három hely egyikén fog végezni.

Az évzáróról készült képeket megtekinthetik a galériában !
 
 

A vezetők nevében minden játékosnak, támogatónak, szurkolónak boldog karácsonyt, és eredményekben gazdag új évet kívánunk.