Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Pest Megyei Amatőr Aranylabda-szavazás (határidő: december 14., péntek éjfél)

Tisztelt Futballszeretők!
Tisztelt Szavazásra Jogosult Partnereink!

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága és a Sportszelet együttműködésének köszönhetően újabb, a megyei amatőr labdarúgás presztízsét minden bizonnyal erősítő, hagyományteremtő célú kezdeményezést indítunk annak érdekében, hogy a korábban alapított, már egy idő óta rendszeresen odaítélt egyedi(nek tekinthető) díjaink, elismeréseink tovább gyarapodjanak. Szeretnénk a megyei amatőr labdarúgásban meghatározó, kiváló képességű, nagyszerű teljesítményt nyújtó labdarúgóink számára újabb, az idő előrehaladtával reményeim szerint egyre növekvő szakmai és erkölcsi elismerést jelentő díjat adományozni.

Az idén első alkalommal adjuk át az amatőr Pest megyei bajnokságokban szereplő labdarúgók közül az arra leginkább érdemesnek tartott labdarúgónak – valamint a szavazáson mögötte második és harmadik helyen végző futballistának – a Pest Megyei Amatőr Aranylabda-díjat.

Az Aranylabda-jelöltlista összeállításának módszertanáról, a szavazásra jogosultak köréről és a szavazás menetéről, a voksok számításáról, végül pedig magáról a jelöltlistáról a mellékelt tájékoztató(k)ban olvashatnak.

A szavazás egyedi szabályai:
a) egyazon személy csak egyféle jogosultsága alapján szavazhat (amennyiben mégis, valamennyi szavazata érvénytelen)
b) a szavazó saját sportszervezete, vagy bármilyen közvetlen módon hozzá köthető csapat labdarúgójára nem szavazhat (amennyiben mégis, valamennyi szavazata érvénytelen)
A leadott szavazatoknak az alábbiakat kell tartalmaznia:
1., a szavazatot leadó személy neve
2., a szavazatot leadó személy hovatartozása és beosztása (jelen tájékoztató II. pontjában felsorolt jogosultság alapján)
3., az Aranylabda-jelöltlistáról alapján az 1., a 2. és a 3. helyre rangsorolt labdarúgó vezeték- és keresztneve
A szavazatokat e-mail-en és sms-ben lehet leadni:
- e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
- sms: +36 30 774 26 81
A szavazatok leadásának határideje: 2012. december 14., péntek éjfél

A Pest Megyei Amatőr Aranylabda-díjazáson végül 1-3. helyezést elérők jutalmazására az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság évzáró ünnepségén kerül sor 2012. december 17-én, hétfőn 17 órától a Megyeházán (1052 Budapest, Városház utca 7., I. emelet).

A négyoldalas listán a labdarúgókkal kapcsolatos számos fontos, a szavazatokról való felelősségteljes döntést elősegíteni hivatott információt is közzé tettünk.

Tájékoztató az Aranylabda-szavazás mikéntjéről

Pest Megyei Amatőr Aranylabda-jelöltlista, 2012.

 Jó böngészést kívánunk, köszönettel várjuk az Ön szavazatát is!Üdvözlettel:Benkő Tamás igazgató