Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

U15: Évértékelés

 

A 2012-13-as bajnokságban az U15-ös csapat új kihívásokkal nézett szembe. Az előző év U13-as bajnokságában az úgynevezett "félpálya" volt a csapat mérkőzéseinek a játéktere, azonban az idén, mint az ifjúsági ill. a felnőtt csapat, a mi társaságunk is a nagypályán kezdte meg a szezont. A megnövekedett pályaméret többek között más taktikát és jobb állóképességet követel meg, ezáltal ez egy tanuló év a csapatnak. 

A Pest megyei LSZ Váci csoportjában kezdtük a 10 mérkőzéses őszi szakaszt. A fordulók folyamán igaz volt pár nagyobb arányú vereségünk is, de a mérkőzéseken a csapat játéka egyenletesen fejlődött. A téli szünet előtt a 7. helyen áll a csapat 10 ponttal(3gy-1d-6v).
A tavalyi évben a korhatár miatt nem szerepelt '98-as születésű játékosaink gyorsan felvették a bajnoki meccsek ritmusát, és jó játékkal  ill. remek hozzáállással szerepeltek a bajnokikon. Ugyanezek a pozitív jelzők elmondhatóak a szeptemberben hozzánk csatlakozott Ondrik Bencéről és Demeter Dávidról is.
 A jelenleg 21 fős keretből decemberben elbúcsúztunk Rapcsák Dánieltől, aki  elköltözik, és az U15-ös társaság a klub meghívásának köszönhetően egy évadzáró összejövetelen kívánt további sok sikert a hosszú évek óta köztünk játszó Daninak!!
Januárban a Futballhétvége versenysorozat keretein belül korosztályos futsal tornán indulunk ezzel elkezdve  a 2013-as évet.
Minden szurkolónak köszönjük, hogy eljöttek a hazai a mérkőzéseinkre! 
Köszönet a klub vezetésnek és a technikai dolgozóknak, akik segítségével gördülékeny és eredményes munkát tudunk végezni! 
A fiúk és lányok remek közösséget alkotnak és bízom benne, hogy hosszú éveken keresztül fogják még a labdarúgást folytatni.


Boldog 2013-as évet kívánok a csapat nevében is!