Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Gőzerővel készülünk a tavaszra...

A téli pihenő után elérkezett az idő, hogy beszámoljunk az Aszód FC-ben folyó felkészülési munkáról. Változott a szakmai stáb összetétele. Az U7, U9-es korosztály vezetőedzői feladatait továbbra is Molnár László testnevelő látja el. Az U11 csapatunk vezetőedzője Keserű László, U13 csapatunk vezetőedzője Kovács Szabolcs lett.
Az U14-es korosztályt Boda Gergely igazgatja, az U15-ös korosztály vezetésére felnőtt csapatunk kiváló hátvédjét, Káposzta Bencét kértük fel. U21-es fiatalok vezetője továbbra is Kvaka Zsolt, a felnőtt csapat vezetőedzője Dobes Attila maradt. Az új edzők bemutatására a későbbiekben sort kerítünk.Hajrá Aszód!
A téli szünet fontos feladata a Bozsik-programban szereplő csapataink megfelelő mennyiségű és minőségű labdákkal, mezekkel történő felszerelése volt. A rendelkezésre álló TAO-s keretünk segítségével 50 db különböző méretű labdát, futsal labdát, kapuhálókat vásároltunk. A hálókat a Csengey Iskola tornacsarnokában szereljük fel. Bajnoki rendszerben versenyző csapataink vezetőedzőinek munkáját hordtáskás, mágneses taktikai táblák segítik. Felnőtt csapatunk új, hosszú ujjú piros mezt, nadrágot és sportszárt kapott, hála a Richard Fritz Kft. segítségének. 
A tavaszi felkészülés idején - szintén a TAO-s forrás segítségével - Aszódon a Csengey Iskolában tornatermét, Kartalon a Kovács László Sportcsarnokot, illetve Gödöllőn a fedett, műfüves pályáját használjuk, így kíméljük az aszódi centerpálya talaját.
Felnőtt csapatunkat beneveztük a PMLSZ szervezésében első ízben kiírt, felnőtt nagypályás műfüves bajnokságba. A csapatokat csoportokba sorsolták, az Aszód FC a Műfüves A-csoportba került. A csoportkör küzdelmeiben ellenfeleink Bag, Vácduka, Erdőkertes, Csomád és Nőtincs csapatai lesznek.
A csoportkör mérkőzéseinek helyszíne Veresegyházon a Veresegyház SE műfüves pályája lesz. A mérkőzések időpontjai a következők:

- 2014 01 26 vasárnap, 12 óra: Aszód FC - Vácduka KSK
- 2014 02 01 szombat, 13 óra: Nőtincs SE - Aszód FC
- 2014 02 09 vasárnap, 11 óra: Csomád KSK - Aszód FC
- 2014 02 15 szombat, 15 óra: Aszód FC - Bagi TC.

Az Erdőkertes elleni zárómérkőzés időpontja később kerül meghatározásra. A műfüves bajnokság ideje alatt számos próbajátékos teljesítményét tesztelheti Dobes Attila. Az új igazolásokról és a mérkőzések eredményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk.