Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Hírek a bajnoki évad kezdetén

A nyári szünet ellenére sem teltek unalmasan az FC napjai. A tavasz sikeres zárása – két bajnoki utánpótlás bronzérem, felnőtt bajnoki negyedik helyezés – után a legfontosabb a város sportlétesítményének további fejlesztése volt. Június végére elkészült a Breda patak oldali kerítés, parkoló, így a sporttelep zárhatósága mellett a mérkőzésekre történő beléptetés is rendezett körülmények között valósítható meg. Elkészült a régi salakos edzőpálya felújítása, s hála a csapadékos időjárásnak, no meg az öntözésnek, sűrű gyepszőnyeg várja az edzésre érkező sportolókat.

Az egyesület rendben, határidőre elszámolt a 2013-2014-es évad TAO-s támogatásával, s bizakodva várjuk az új évadra vonatkozó pályázatunk elbírálását.
Korosztályos és felnőtt csapatunkat beneveztük az új bajnokságokba. Az FC a következő csapatokat versenyezteti: U7 – U9 – U11 – U13 korosztály Molnár László és Masznyik Dávid vezetésével a területi Bozsik-program versenyeiben, U15 – U18 és U21 fiú csapataink Boda Gergely és Kvaka Zsolt támogatásával már bajnoki rendszerben lépnek pályára. Az egyesület történet először leány csapatot is indítunk U15-ös korosztályban. A gárda – Boda Gergely irányításával – az MLSZ Budapest B csoportjába lett nevezve, olyan neves egyesületekkel fognak majd mérkőzéseket játszani, mint az MTK Budapest, az UTE, a Femina, illetve Gödöllői SK. Sok sikert kívánunk minden csapatunknak.
A felnőtt gárda háza táján is nagy volt a jövés-menés az átigazolási időszakban. Távozott a csapatból Téglás László kapus, Domján Norbert, a két Madarász testvér, Káposzta Balázs, Hugyecz Márk, Szabó István, Lázár László. Érkezett: Simek Péter (korábban Újpest FC), Györök Tamás (korábban Siófok SC), Horváth József (Tokod SC), Ráfel Dániel, Dobes Raymond (Hévízgyörk SC), Sárga László (Nagykálló), Kovács Bence (Kosd), visszatért Krecsmarik Patrik, illetve a felnőtt kerethez került az U21 csapatból Kovács Dávid, Szalay Gerely, Köntös Ádám. A felnőtt csapatot továbbra is Dobes Attila edző vezeti.
Az elnökség bizakodva vág neki az új bajnoki évadnak. A csapat részére nincs cél kitűzve, de elvárás minden csapatunktól, hogy mindvégig a dobogó közelében legyenek és minél több jó mérkőzést játszunk. A játékosok, szurkolóink és a szülők legnagyobb örömére…
Várunk minden sportszerető aszódi és környékbeli szurkolót. A bajnokságról, sorsolásról, mérkőzésekről részletesen és folyamatosan beszámolunk az Aszód FC weboldalán, és facebook oldalán.

Kovács Tamás
ügyvezető elnök