Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

U15: Hosszú út áll még a fiatalok előtt...Aszód FC - Csomád KSK 0-8 (0-3)

 

Remek időjárás kísérte az U15-ös csapatunk első hazai mérkőzését. A vendégcsapat játékosállománya az előző évadban is nagypályán játszott, ráadásul pár játékosa az ifi csapatban is rendszeresen szerepel. Ezek az előzmények a csomádi csapat felé billentette a mérleg nyelvét a meccs előtt.
Az előzetes papírforma a 15. percben vette kezdetét, mikor is a vendégek vezetést szereztek. Sajnos a következő gól rövidesen követte az elsőt, sőt a félidő előtt még egy gólt kapott csapatunk. A második játékrész biztatóan kezdődött; több és pontosabb labdakihozatallal, gyakrabban sikerült az ellenfél területén folytatni a játékot, igaz ennek ellenére a második félidő felére 3 gólt is kaptunk. Úgy tűnt, hogy ez végeredmény is lesz, de előbb egy pontatlan kirúgással, majd egy rossz helyre történő mentés miatt tovább növelte a különbséget ellenfelünk, s alakította ki a végeredményt.

Hosszú út áll még a csapat előtt, azonban sportszerűen és kitartóan játszottak játékosaink!!!
Következő fordulóban Ikladra megyünk, és nagyon bízunk egy jó eredményben!!

Játékosok:
Kassai Attila (Pethő Adrián)(kapusok) - Horváth Anett(Bíró Ádám) Vati Gábor, Lados Kristóf, Szabó Tamás (védők) - Mogyorósi Fanni, Deák Mihály, Szászi Bálint, Sőregi Bence(középpályások) - Horváth Adrienn, Zádeczki Ádám (Széles Gergő)(csatárok)

2012-09-16