Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Győzellem zárt az U15 ! Fóti SE - Aszód FC 3:6 (0:5)

Az utolsó őszi fordulóban Fótra utazott az U15-ös csapatunk. Jó játékkal kezdtük a mérkőzést, és egy jobb oldalról elvégzett szögletrúgást követően Kalcsó Peti szerezte meg a vezetést(0-1) a mérkőzés első harmadában.
Lendületes játékot - több jó átadással és indítással - produkáltak a játékosok, s a félidő utolsó 10 percében 4 gólt is sikerült szereznünk Vati Gábor duplája(0-3) ill. Széles Józsi és Deák Misi egy-egy góljának köszönhetően(0-5). Megérdemelten vezetett a csapat a szünetre.
Azonban a 2. félidő elején könnyedre vette a csapat a meccset, s ennek az lett a következménye, hogy szépítettek a hazai játékosok(1-5).
Kapkodóvá vált az aszódi gárda; sok egyéni és kevés összjáték jellemezte ezt az időszakot részünkről.(Mindenki gólt akart szerezni :) )
Bozsik Gergő egy hosszú indítást követően növelte előnyünket(1-6), azonban a fóti fiúk lendületbe jöttek, s egyre többször került a védelem mögé az ellenfél egyik gyors támadója, aki 2 alkalommal is sikeresen hagyta le védőinket, s szerzett további 2 gólt.(3-6)
Az utolsó néhány percben voltak még helyzeteink,de nem sikerült őket gólra váltani, így maradt a 3-6-os végeredmény, amellyel (és az első félidei játékkal) elégedett lehet minden játékos, vendég szurkoló és edző.

Gratulálunk a csapatnak!

Szép zárás volt!

Hajrá Aszód!

2012-11-17