Frissítve: 2018.06.15

Facebook Oldal

Kettős vereség Bagon... U19 Bagi TC'94 - Aszód FC: 4-0; Felnőtt 2-0; U15 Aszód FC - Göd SE: 2-4;

Május elsejére tették át az utolsó bajnoki fordulót. Mivel május 1. idén szerdára esett, így kevesen látták az aszódi csapatok bagi vendégjátékát. Sajnálhatták, akik kihagyták, mert mindkét együttesünk jól játszott. U19 csapatunk bajnokesélyes bagi ifitől kapott ki vállalható módon úgy, hogy korban (ezért aztán erőben is) jócskán előttünk járnak.
Amíg az aszódi fiatalok erővel bírták addig gólt sem kaptak, majd a második félidőben a nagy melegben ahogy fogyott a levegő, egyre inkább kidomborodott a hazaiak fizikai fölénye is.
A felnőttek rangadójára mintegy 100 néző volt kíváncsi (hol van már a régi 4-500 néző?). Aki kilátogatott jól szórakozott. Két, győzelemre törő csapat nagyiramú mérkőzését láthatták. A játék lüktető volt, hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben. Az aszódi védelem jólt állt a lábén, középen Késedi Gábor jól szervezte a támadásokat, Sportszerű küzdelem folyt a pályán, az első félidő enyhe aszódi fölényt hozott. A 36.percben Müller Péter kapott kiváló és pontos indítást, lövése azonban a bal kapufa mellett süvített el. Az aszódi helyzet kimaradt, a másik oldalon egy beadásánál az aszódi Vikor István kapus rosszul mérte fel a labda ívét, a szemfüles Szekula a hálónkba kotorta a labdát (1-0),
A második félidőben sem változott a mérkőzés képe. Többet birtokolta a vendég Aszód a labdát, a bagi védelem azonban jól zárt, így igazán veszélyes helyzetet nem tudtunk kidolgozni. A 82.percben Dobes Raymondtól szabálytalanul vették el a labdát, az indításból újabb gólt kapott Aszód (2-0). A védelem közepén végig jól teljesítő aszódi Mihalik István gól előtti leshelyzetet kért számon a játékvezetőn, aki zokon vette Miha stílusát, és piros lappal honorálta azt. Az emberhátrányba kerülő Aszód tovább küzdött a szépítésért, de az eredmény a mérkőzés végét jelző sípszóig nem változott.
Összefoglalva: lelkesen és jól játszottunk, a góllövéssel azonban hadilábon álltunk ma is. Hiába játszottunk mezőnyfölényben, ha alig próbálkoztunk kapura lövéssel. Lövés nélkül meg nem lehet gólt lőni... Ennek ellenére mindenkit (az U19-et és a felnőtteket is) dícséret illet a mai teljesítményért.


Müller Peti helyzetben...