Frissítve: 2018.06.15

Facebook Oldal

Kettős győzelem Valkón ! U19: Valkó KSK - Aszód FC 1:4; Felnőtt: 1:2

Ismét hétközi fordulóra került sor a bajnokságban, ezúttal ifjúsági és felnőtt csapatunk Valkóra látogatott.
A felnőttek már az első félidőben két gólos előnyre tettek szert, a második játékrészben a valkóiak részéről csak egy becsületbeli gólra futotta, így az eredmény 1-2 lett a vendég csapat javára.
Ifjúsági csapatunknak a hétvégi egy gólos vereség a tabella jelenlegi bronzérmesétől bizakodásra adhatott okot.

A következő néhány sorban Kvaka Zsolt, az aszódiak edzőjének beszámolóját olvashatják:

A mérkőzés elején tudtuk ,hogy csak a győzelem elfogadható és ez a teher rá is nyomta bélyegét a mérkőzés első felének elejére.
Ugyan a 7. percben büntetőből megszerezte a vezetést számunkra Mátyási Márk, mégis pocsék játékot játszottunk, ami egy kicsit a talaj számlájára is róható. (mert hát mondjuk ki, nem volt egy Camp Nou, de még egy megye II- es pályának is borzasztó volt...) Ez a pocsék játék vezetett ahhoz, hogy az ellenfél a 12. percben kiegyenlített ,(1:1).  A félidő felénél már kezdtünk magunkra találni , a  talaj segítsége is kellett , hogy Szalay Gergő elé pattanjon a játékszer aki egyből kapura küldte és kipókhálózta a rövid felső sarkot ezzel a 35.percben 1:2-re módosult az eredmény.

A második játékrészben már teljesen átvettük az irányítást és bár helyzeteik voltak a valkói fiataloknak, mégis mi támadtunk többet, helyzeteket kidolgozva. A 60. percben egy jó megindulást követően ismét Mátyási Márk volt eredményes, ezzel már 1:3. Fiataljaink még itt sem álltak le, mert szerettek volna minél több gólt szerezni, folyamatosan nyomva tartva az ellenfél kapuját, mikor is a 84.percben Makovínyi Dániel 30 méterről gondolt egyet és eleresztett egy bombát ami annak rendje és módja szerint be is akadt a felső sarokba így beállítva a végeredményt 1:4.

Köszönöm eszt a szép eredményt a fiataloknak , ami ismét új lendületet adhat a csapatnak a soron következő bajnokikra.
 

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !