Frissítve: 2018.06.15

Facebook Oldal

U15: Két mérkőzés,két vereség

 

Ezen a héten 2 bajnoki mérkőzést is játszott U15-ös csapatunk. Mindkettő vereséggel végződött, de ég és föld volt a mérkőzések közötti különbség, és nem csak a végeredmény miatt.

További eredmények:
U13: Isaszeg SE - Aszód FC 0:10
felnőtt: Fortuna SC-Kismaros - Aszód FC 2:2
U19: Fortuna SC-Kismaros - Aszód FC 4:2

A két U15 mérkőzés beszámolója Kerekes Csaba jóvoltából:

A két U15 mérkőzés beszámolója Kerekes Csaba jóvoltából:

A szerdai napon az isaszegi csapat pályáján szerepeltünk. Bár mi szereztük az első gólt Vati Gabi révén, nem a mi játékunk volt gólveszélyes. A félidő végére - játék képe alapján megérdemelten - át is vette a vezetést a hazai csapat. (2-1)

A 2. játékrészben igyekeztünk egyenlíteni, azonban csak ellenfelünknek sikerült gólt szerezni. A csapat, a nagy meleg ellenére, kitartóan játszott, és a hozzáállással semmi gond nem volt. Az ellenfél jogosan nyerte meg a mérkőzést 3-1-re. Jobbak voltak ezen a napon.

A vasárnapi hazai mérkőzésünk azonban katasztrófa volt!!!!
Az igazi sportembernek tudnia kell, hogy a mérkőzés előtti napon időben le kell feküdni, hogy kipihenten játsszon, és csapatának hasznos tagja legyen az adott meccsen.
Sajnálatos, hogy a kezdő tizenegyünk több, mint a fele ezt figyelmen kívül hagyta.
Ha Kassai Attila kapusunk nem véd újra remek(!!) formában, akkor a félidőben már 10 gólos is lehetett volna ellenfelünk előnye. Kapusunk mellett még Kalcsó Peti és Széles Józsi kitartó játékával lehettünk elégedettek.
Szégyenletes.
A második félidőben Bozsik Gergő csereként mutatta meg a csapattársainak, hogy milyen hozzáállással kell játszani, és 2 góljával csökkentette az addigi hátrányunkat. Demeter Dávid is feliratkozott a hazai góllövők listájára, ennek ellenére is nagy különbségű vereségbe futottunk bele. A végeredmény: 3-8, ami a félidei 0-6(!!) tükrében nagyon nagy probléma.
Az ősszel is ugyanezzel az eredménnyel zártuk a Vác elleni összecsapást, azonban akkor 4-2-es váci vezetés után kezdtük a 2. félidőt; sokszor ötletes és pontos támadások, mellette fáradhatatlan védő munka jellemezte az idegenbeli meccsünkön a csapatunkat. Reméljük játékosaink a mai esetből tanultak.


PMLSZ Váci U15 20. forduló 2013.05.12. 10 óra

Aszód FC - Vác VLSE 3-8 (0-6)

Kassai A.(kapus) (Pethő A.) - , Mogyorósi F.,(Bozsik G.) Lados K., Szabó T., Kalcsó P. - Demeter D. Széles J., Szászi B.,(Széles G.), Deák M.(Bíró Á.) - Vati G. Sőregi B.

G.: Bozsik G. 2, Demeter D.