Frissítve: 2018.08.21

Facebook Oldal

A tavaszi szezon legjobb mérkőzésén: Aszód FC - Erdőkertes SE: 3-2 (2-2);

Utánpótlás eredmények - U13: Aszód FC - Heréd LC: 4-1; U19: Aszód FC - Erdőkertes SE: 2-3.;
Vasárnap igazi nagyüzem volt az aszódi Micsinay Ernő Sportpályán. Délelőtt U13-as csapatunk a heves megyei Heréd korosztályos csapatát fogadta. Ősszel Heréden 6-1-re kikaptunk, most tavasszal Djácsuk Iván mesterhármasával és Lipták Patrik góljával 4-1-re győztünk.

U19-es csapatunk Makovinyi Dániel két pazar góljával, 2-0-ás vezetésről kapott ki 2-3-ra.(Dani második gólját megtekintheti IDE kattintva!) Akik látták a mérkőzést megállapíthatták, ameddig erővel bírta a hazai csapat addig magabiztosan kézben tartotta a meccset, az ellenfél viszont jobban bírta kondícióval, így a második félidőben megfordította az eredményt.
A felnőttek mérkőzésére sok vendég szurkoló érkezett Erdőkertesről, a kezdő sípszót mintegy 150 néző várta. A 6.percben a teljes aszódi védelem elaludt, így hamar vezetést szerztek a vendégek (0-1). A 15.percben Domján Norbertet lökték fel a kertesi büntető területen, a jogos tizit Dobes Raymond magabiztosan értékesítette (1-1). A 20.percben szép aszódi összjáték után Krecsmarik Patrik lövésébe Braun Tamás tette a lábát, s a labda a vendég kapuba pattant (2-1). A 46.percben bal oldalon szabadrúgáshoz jutottak az erdőkertesiek, a beadást (lövést?) tétlenül nézték az aszódi védők (és kapusunk is), a labda érintés nélkül került a kapunkba (2-2).
Fordulás után a 48.percben Domján lépett ki a védők közül, lövését a vendég kapus bravúrral hárította. A 60.percben cserélt Aszód: Braun Tamás helyére Kovács Kristóf lépett. A 65.percben újabb aszódi csere: Krecsmarik Patrikot Kovács Dániel váltotta. Egyre többet birtokolta Aszód a labdát, a helyzetek azonban sorra kimaradtak. A 75.percben egy fővel csökkent a pályán lévő aszódi játékosok száma. Müller Péter az első félidőben begyűjtött sárga lapja mellé ellenfele lerántásáért újabb sárgát kapott, így a két sárga lapot pirosra váltva mehetett zuhanyozni. A 78.percben Domján robogott el a jobb oldalon, pontos beadását Kovács Dani a kapusba lőtte. A 83.percben végre sikerült gólra váltani a mezőnyfölényt. Kovács Dani forgatta meg védőjét, beadásából Késedi Gábor hatamas gólt lőtt (3-2). A 86.percben a második leánygyermeke születését ünneplő kapusunk, Vikor István védett bravúrral, majd Domján helyére lépő Döme Tamás lövése ment a vendégek kapuja fölé. A három perces ráadásban az eredmény már nem változott.
Összefoglalva:két jó csapat élvezetes, izgalmas mérkőzésén a tíz emberrel is három pontért hajtó aszódi csapat megérdemelt győzelmet aratott. Akik kilátogattak, jól szórakoztak. A hazai szurkolók véleménye szerint a tavasz legjobb hazai meccsét látták.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !