Frissítve: 2018.09.19

Facebook Oldal

Ha csak az eredményt nézzük, sima meccsnek tűnik... Nagymaros SE - Aszód FC: 1-4 (1-3);

Utánpótlás eredmények - U13: Gödöllő SK - Aszód FC: 4-1; U15 - Aszód FC - Isaszeg SE: 10-2; U19 - Nagymaros SE - Aszód FC:0-0


Gyönyörű környezetben, a festői Dunakanyarban, a visegrádi fellegvár vigyázó tekintete alatt, Nagymaroson lépett pályára U19-es és felnőtt csapatunk. Az ifik küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlent értek el a 9.helyen álló hazaiak ellen.
A felnőttek mérkőzése kb. 50 néző előtt került sor. A pálya talaja megtévesztő volt, a fű néhol bokáig ért, alatta viszont betonkemény föld tette próbára a sportolók izületeit. Csapatkapitányunk Domján Norbert már a 3.percben vezetéshez jutatta az Aszód csapatát (0-1). Fejesgólja megnyugtatta az együttest, szépen, pontosan lábról-lábra járt a labda. A 21.percben gyors aszódi akció után Kovács Dániel lőtte ki a hosszú sarkot (0-2). A 25.percben hasonló támadás végén Gerhát Viktor növelte az aszódi gólok számát (0-3). 32.perc: az aszódi védelem nem tudott felszabadítani, a hazaiak csatára szép lövéssel a rövid felős sarokba bombázta a labdát (1-3). A 37.percben Káposzta Balázst vágták fel durván, a nagymarosi sárga lap felmutatása után a nézőtéri korlát mellől egy borízű, nikotinreszelős hang "úszni fogsz te b.zi" felkiáltással utalt a játékvezetőnek a közeli Dunában történő lehetséges sportmozgására.
A szünetben egy erősen imbolygó hazai "ultra" a pályán próbált meg a levonuló aszódi játékosokon revansot venni a három bekapott gól miatt, ebben a nemes tevékenységében egy rendező próbálta megakadályozni több-kevesebb sikerrel.
A II. felidőben inkább a küzdelem dominált, az aszódi akciókat durva szabálytalanságokkal próbálták megakadályozni. A 65.percben jobb oldali szöglethez jutott Aszód. Braun Tamás ritkán látható produkcióval labda helyett a szögletzászlót rúgta be a pályára.. :). A 86.percben Kovács Dani futott el a jobb oldalon, pontos centerezését Domján Norbi lőtte laposan a hosszú sarokba (1-4) ezzel beállítva a végeredményt.
Összefoglalva: küzdelmes mérkőzésen, a nagyobb játékerőt képviselő aszódi csapat magabiztos játékkal hozta el a három pontot Nagymarosról. E győzelemmel a negyedik helyre léptünk előre egy fordulóval a bajnokság zárása előtt. Utolsó forduló június 1.-én, itthon Iklad ellen.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !