Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Rosszul sikerült bajnoki rajt... megalázó veteség Mogyoródon. Mogyoród KSK - Aszód FC: 5-1 (1-1)

Utánpótlás felkészülési mérkőzés: Hévízgyörk U21 - Aszód FC U21: 4-0;
U21-es csapatunk felkészülési mérkőzésen Hévízgyörkön, míg felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzésen Mogyoródon lépett pályára. Mindkét helyről vereséggel távoztunk.

Hévízgyörkön Kvaka Zsolt U21 edző véleménye szerint csapata fegyelmezetlenül, sokszor fejetlenül játszott. Néhányan úgy gondolják, hogy edzés nélkül is lehet eredményt elérni, az négygólos vereség azonban azt mutatja, gyakorlás nélkül ezen a szinten sem lehet pályára lépni.
Padlón az Aszód FCA felnőttek a mogyoródi műfüves pályán kezdték az új szezont. Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 6.percben vezetést szereztünk. Domján passzolta fel a labdát Oláh Tamásnak, aki kitette Hugyezc Márknak, a fiatal játékos kapásból a léc alá bombázott (0-1). A 19.percben szabadrúgáshoz jutott Aszód. A védelemből többen felhúzódtak fejelni, helyükre senki nem jött vissza, így amikor labdát vesztettünk, simán, két húzásból lekontrázott az ellenfél és egyenlített (1-1). A hazaiakat hozta fel a gól, kiegyenlített játék folyt a pályán, az eredmény a félidőt jelző sípszóig nem változott.
A szünetben több helyen változtatott csapatán Dobes Attila. Hugyecz Márk, Szabó István, Bodnár Miklós helyére Kovács Dániel, Káposzta Balázs, Sinkó József lépett. A második félidő számunkra igazi rémálom lett. Az Aszód lassan és körülményesen építgette a támadásokat, a középpályán azonban rendre labdát vesztettünk. Rossz labdakezelés, pontatlan passzok, felesleges cselezgetések után, a megszerzett labdákkal a hazaiak gyors kontárkat indítottak. És ilyen gyors ellenakciókból sorban potyogtak a gólok az aszódi kapuba. A 58.percben Oláh Tamás is besárgult, majd helyén Nagy Krisztián folytatta a játékot. A játék képe nem változott, a vége súlyos, 5-1-es vereség lett.
Összefoglalva: alaposan fel kell ráznia csapatát Dobes Attilának, mert ilyen gyenge szezonkezdetre régen nem volt példa. A következő vasárnap Aszódon a szomszédos Iklad elleni rangadóra kerül sor, jó lenne megmutatni, sokkal több van a csapatban, mint amit ma, Mogyoródon láttunk tőlük.

Padlón az Aszód FC