Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Igazságos döntetlen a szomszédvár rangadón... Aszód FC - Iklad KSK: 1-1 (0-0) U21 mérkézősen Valkó KSK- Aszód FC: 2-1.

Kissé szeles, de napsütéses időben, mintegy 150 néző előtt került sor az első őszi hazai mérkőzésre. Az elmúlt szezonban éppen Iklad ütötte el Aszódot a negyedik hely megszerzésétől, így most lehetőség lett volna a visszavágásra. Lett volna...
Az első félidőben a vendégek voltak kezdeményezőbbek, ezt jelezte a 9.percben a kapufára lőtt labdájuk. A félidő második részére kiegyenlítettebb lett a játék, nagy küzdelem folyt a pályán minden labda megszerzéséért. A kapuk ritkán kerültek veszélybe, viszont sok szabálytalanság jellemezte a játékot.
A szünetben cserékkel igyekezett új színt vinni a játékba Dobes Attila. Szabó István és Késedi Gábor lépett a besárgult Káposzta Balázs valamint Mihalik István helyére.
A második félidőben folytatódott a küzdelem, kevés helyzetet látott továbbra is a publikum. A 68.percben szabadrúgáshoz jutott az Aszód mintegy 20 m-re az ikladi kaputól. Oláh Tamás jobb külsővel védhetetlen gólt ragasztott a jobb felső sarokba (1-0). ( A találatot megtekintheti IDE kattintva! ) A 75.percben Gedei Krisztián, az ikladi kapus ívelt egy labdát az aszódi kapu elé, Vikor István kapusunk előtt olyan szerencsétlenül pattant a labda, hogy az érintés nélkül az aszódi kapuban kötött ki (1-1). A mérkőzés hátralévő idejében folyamatosan nyomás alatt tartotta a vendégek kapuját a hazai csapat, igazán veszélyes helyzet azonban nem alakult ki. A játékvezető hosszabbítás nélkül, a 90.perc végén lefújta a találkozót.
Összefoglalva: két azonos képességű csapat küzdelmét láthatta a szépszámú publikum. Mindkét gól pontrúgásból született, a sárga lapok száma is három-három, a gólok száma is egy-egy volt, úgyhogy valóban igazságos döntetlen született.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !