Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Na végre! Mindkét csapatunk győzelemmel zárta a hétvégét... Aszód FC U21 - Kóka KSK U21: 2-1 (0-1); Aszód FC - Isaszeg SE: 3-0; (3-0)

Az elmúlt hét legfontosabb feladata U21-es csapatunk mentális felkészítése volt. A csapattal több alkalommal elemeztük az elmúlt fordulóban történteket, megbeszéltük a problémákat. A fiúk megértették, mit és hogyan kell változtani, ezért aztán a mai mérkőzésen a csapat sokkal szimpatikusabb arcát mutatta. Sportszerű mérkőzésen, fegyelmezetten, az edzői utasításokat betartva a második félidőben hátrányból is fordítani tudtak. Góllövők: Bartók Ádám, Kovács Dávid.
Oláh Tamás akcióbanA felnőtt csapat mérkőzésére mintegy 100 néző volt kíváncsi. A fiatalokkal felálló isaszegi csapattal szemben már a 10.percben vezetést szereztünk. Egy gyors kontárból Oláh Tamás éles szögből talált a vendégek kapujába (1-0). A 15.percben ismét Oláh Tomi volt eredményes, amikor egy pontos indítás után a kifutó kapus mellett laza mozdulattal a hálóba passzolta a labdát (2-0). A két gyors gól után kiegyenlítettebb lett a játék, Nagy iramban, viszont sok pontatlansággal játszott mindkét csapat. A 36.percben az aszódi kapus, Téglás László lábbal bravúrral mentett. A 44.percben Krecsmarik Patrik száguldott el a bal oldalon az alapvonalig, középre adott labdáját Késedi Gábor pazar mozdulattal a hálóba vágta (3-0).
Szünet után sem változott a játék képe. Isaszeg nagy elánnal próbálta bevenni az aszódi kaput, míg az aszódi csapat magabiztosan őrizte háromgólos előnyét. A 61.percben Késedi Gábort Mihalik István váltotta, majd két perccel később Sinkó Józsefet Bodnár Miklós. A 69.percben Krecsmarik Patrik helyére Kovács Dávid lépett. Mindeközben csapatunk jól és magabiztosan játszott, kapunk alig került veszélybe. A 78.percben a megsérült Mihalikot Braun Tamás váltotta, majd három perccel a vége előtt Oláh Tamást Hugyecz Márk. A játékvezető hosszabbítás nélkül, a 45.perc végén fújta le a mérkőzést.
Összefoglalva: korrekt játékvezetés mellett, magabiztos játékkal már az első félidőben eldöntöttük a meccset. Az isaszegi csapat sportszerű módon végig küzdötte a mérkőzést, az utolsó pillanatig nem adták fel a fiatalok. Az aszódi csapatban végre több jó teljesítményt láthattunk, a szezon első győzelméért dicséret illet mindenkit. Folytatás csütörtökön 16 órakor itthon, a GEAC ellen...

Oláh Tamás akcióban

A felnőtt és U21-s mérkőzésekről készült képeket megtekinthetik a galériában !