Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Végig futottunk az eredmény után... Aszód FC - GEAC: 3-3; (2-2)

Ha valaminek kevés értelme van, hát az amatőr futballban a hétközi bajnoki forduló ilyen. Mindenki - játékos, szurkoló, vezető - dolgozik, így nem meglepő, hogy a viharos szélben alig 20 néző előtt került sor az első fordulóból elmaradt GEAC elleni összecsapásra. Csak a "legelvetemültebbek" jöttek ki a meccsre. Márpedig néző nélkül mi értelme van az egésznek?
A 17.percben hátvédünk Káposzta Bence és kapusunk Téglás László egymásra várt, miközben a gödöllői csatár az aszódi kapuba emelt (0-1). A 20.percben Oláh Tamást buktatták a gödöllői büntető területen belül. A jogos tizit a sértett magabiztosan értékesítette (1-1). A 33.percben egy kimaradt aszódi helyzet után gyors kontrából újból vezetéshez jutott az egyetemi csapat (1-2). A 35.percben Hugyecz Márk helyére Kovács Dániel lépett. A 39.percben Oláh Tomi Sinkó Józsefet indította, aki két vődő között, szorongatott helyzetben a hosszú sarokba lőtt (2-2). A 45.percben jobb oldali szabadrúgáshoz jutott Aszód. Késedi Gábor lövése a kapufáról pattant ki, az újrázást Sinkó mellé lőtte.
Aszódi csere nélkül folytatódott a második félidő. Az 50. percben Kovács Kristóf közeli fejesét védte a gödöllői kapus, Máthé Tamás. Az 56.percben egy szabálytalanság után Juhász Jácint a földön maradt, az ellenfél meglehetősen sportszerűtlen módon továbbvitte az akciót (miközben az aszódiak Jacának segítettek), és gólt lőttek (2-3). Juhászt sérülése miatt le kellett cserélni, helyette Bodnár Miklós lépett pályára. A 64.percben Téglás bizonytalankodott, az elmúlt szezonban még Aszódon futballozó, jelenleg GEAC-os Müller Péter kapufára emelt. A 70.percben csapatkapitányunk, Domján Norbert kért cserét, Braun Tamás váltotta. A 80.percben jobb oldali szöglethez jutott Aszód. A kapu előtti kavarodásból Sinkó lövésével egyenlítettünk (3-3). Izgalmas volt a végjáték, az aszódi csapat mindent megtett a győztes gól megszerzése érdekében, a vendégek meg minden elképzelhető módon húzták az időt. Három perc hosszabbítás után a játékvezető lefújta a mérkőzést.
Összefoglalva: nem az aszódi védelem napja volt a mai, hiszen három rúgott góllal sem tudtuk itthon tartani a három pontot. A játék képe alapján igazságos döntetlen született.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !