Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

U21: Iklad KSK - Aszód FC 4:2

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, már az első félidő 17. percében vezetést szereztünk Kovács Dániel csodálatos szólót követő találatát követően.Nem sokáig örülhettünk mert 10 perc múlva egyenlített az Iklad. A félidő vége előtt 10 másodperccel jött a feketeleves:  Kovács Dávid egy rosszul beleért mozdulata után a saját hálójába juttatta a játékszert. Ezzel a félidő 2-1 volt az ikladiaknak.
A második félidő mozgalmasabb volt mint az első, itt is nagy küzdelem volt a jellemző és egy újabb védelmi hiba után egy újabb Ikladi gól. Már elkönyveltem , hogy esélytelenek vagyunk amikor is 2- 3 szép támadást követően a tizenhatoson belül buktatták csatárunkat.A jogosan megítélt büntetőt Kovács Dániel magabiztosan értékesítette , és így újra reménykedhettünk , hogy talán megfordítjuk a mérkőzést mint múlt héten Kóka ellen. Sajnos nem így lett mert pár perccel később szabadrúgást kapott ellenfelünk amit ismételten védelmi hiba előzött meg . Az Iklad ezt is kihasználta és ezzel beállította a végeredményt: 4-2

Összefoglalva: A küzdeni akarással nem volt semmi baj csak a mentális állapotunkkal ami sok hibát hozott ezen a találkozón.

A mérkőzés összefoglalóját Kvaka Zsolt, az aszódi csapat edzője készítette.