Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Be a zsákba!!! Aszód FC - Erdőkertesi SE: 3-1 (2-0);

 Utánpótlás eredmények: U15 - Gödi SE - Aszód FC: 4-0; U21 - Aszód FC - Valkó KSK: 1-2;

A felnőttek mai mérkőzése előtt U21-es csapatunk csapott össze a valkói U21-es gárdával. Nagy küzdelemben egy góllal alulmaradtak, aszódi góllövő a felnőtt csapatban is megforduló Szalay Gergő volt. U21-es csapatunknál kialakuló jó csapatszellemmet mutatja, hogy az elmúlt fordulóban bokatörést szenvedő Kovács Dávid is - fekvőgipszben, felpolcolt lábbal - ott ült a lelátón és szorított csapata sikerének.

Az Erdőkertes elleni meccsek igazi rangadónak számítanak, sok-sok emlékezetes összecsapásról tudósítottunk már. A mai mérkőzésen a 2. helyezett Erdőkertes érkezett az egyre jobb formába lendülő aszódiak otthonába, akik a 6. helyen várták a folytatást. Kellemes labdarúgó időben, mintegy 120 néző előtt indult útjára a labda. Az első negyedóra az aszódi csapat támadásairól szólt. A 22.percben az előretörő Kovács Kristófot vágták fel az erdőkertesi tizenhatos bal sarkánál. A szabadrúgást Oláh Tamás nagy erővel a hosszú sarokba vágta (1-0). A 34.percben Kovács Kristóf labdaszerzéséből Krecsmarik Patrik mintaszerű passzal ugratta ki Oláh Tomit, aki elfektette a kapust és a hálóba gurított (2-0)
Félidőben nem cserélt az aszódi alakulat. A 60.percben Kovács Dániel lépett ki a védők vonalából és a kifutó kapus mellett a hálóba lőtt (3-0). A 62.percben egy erdőkertesi fejes csattant az aszódi kapufán, jelezve, hogy a vendégek még nem adták fel a mérkőzést. A 64.percben hasonló akció végén az aszódi kapuba fejeltek (3-1). A 75.percben cserélt az Aszód: Bodnár Miklós helyére Braun Tamás lépett. A csere után védőnk, Káposzta Bence fejelt össze szerencsétlenül a vendégek csatárával, úgy, hogy Bencének csúnyán felszakadt a szemöldöke. Ápolás és kötözés után Bence turbánnal a fején is folytatta a játékot! A 85.percben Sinkó Józsefet Hugyecz Márk, a 89.percben a rendkívül hasznosan játszó, visszatérő Nagy Krisztiánt Mihalik István váltotta. Az eredmény a lefújásig már nem változott.
Összefoglalva: jó iramú, színvonalas mérkőzést láthatott a publikum. Két játszó csapat férfias, de sportszerű találkozóján a győzelmet jobban akaró aszódi csapat nyert. A csapat tartására jellemző, hogy Káposzta Bence sérülten, kötéssel a fején is megalkuvás nélkül játszotta végig a találkozót. Az egész csapat kitett magáért, jogos volt a hazai szurkolók vastapsa a lefújás után! A mai győzelemmel a táblázat 5.helyére léptünk fel.

A meccs (egyik) hőse: Káposzta Bence

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !