Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Gól nélküli döntetlen a galga-menti rangadón... Bagi TC 96' - Aszód FC 0:0

Utánpótlás eredmények: U21: Péceli SSE - Aszód FC 0:7

A szomszédvári rangadóra nagy reményekkel érkezett a vendég aszódi csapat, ugyanis öt mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. 
A hazai csapat is remek sorozatot tudhatott maga mögött utolsó négy meccsén rendre győztek a bagiak.
Az időjárásra ezúttal nem lehetett panasz, kellemes labdarúgó idő fogadta a kilátógató mintegy 150 nézőt.


A mérkőzést a hazai csapat kezdte agresszívabban, már a 4.percben a volt aszódi játékos, Budai Kornél kínálta meg az aszódi hálóőrt egy derekas lövéssel, Téglás azonban magabiztosan védett. 

Az első aszódi helyzetre 15 percet kellett várni, ekkor Oláh Tamás veszélyeztette a hazai kaput, lövése néhány méterrel a kapu mellé ment. Ezt követően a játékra nagy taktikai küzdelem mintsem látványos futball volt jellemző. Több helyzetet dolgozott ki a hazai együttes, viszont minden esetnél Téglás Laci állta a sarat és megakadályozta, hogy a hazaiak megszerezzék a vezetést.
A második félidő első része nem hozott változást a játék képében, ezért az aszódiak a 65. percben cseréltek: Krecsmarik Patrikot Braun Tamás váltotta. Ahogy telt az idő úgy fáradtak mindkét oldalon a játékosok, így egyre több durva szabálytalanság is történt a meccsen. Aszódi részről Kovács Kristóf , Szabó István,Oláh Tamás és Káposzta Bence is "besárgult".
A mérkőzés vége előtt 8 perccel Szabó Pistit ismét figyelmeztette a játékvezető, ezért a kiállítás sorsára jutott...
A lefújás előtt még Oláh Tomi előtt adódott egy nagy helyzet, három bagi védő közül ügyesen kilépve az élesen belőtt beadására aszódi részről senki nem érkezett.
Az eredmény a lefújásig már nem változott.
Összefoglalva: A galga-menti rangadó gól nélküli döntetlennel zárult. Mindkét oldalon voltak nagy helyzetek, több lehetőség a hazai csapat előtt adódott, így örülhetünk az egy pontnak is.
Ezzel az eredménnyel az aszódi csapat a 6. helyre lépett vissza, míg a bagi csapat megőrizte vezető helyét a tabellán.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában, illetve az Új Aszódi Tükör facebook oldalán!