Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Zsinórban hét forduló óta veretlen felnőtt csapatunk... Aszód FC - Galgahévíz SK: 4-0 (2-0);

Utánpótlás eredmények: U15 - Foci Suli Alapítvány - Aszód FC: ; U21 - Kóka KSK - Aszód FC: 9-0; U14 -  Aszód FC - Pásztói ULC: 0-7;
Kevés babér termett a hétvégén utánpótlás csapataink számára, sokszor még a tisztes helytállás sem sikerült. Felnőtt csapatunk viszont egyre feljebb araszol a tabellán, mai Galgahévíz elleni győzelmével a 4. helyre lépett fel. De ne szaladjunk ennyire előre...

Nem sikerült elég korán kezdeni a meccset, hiszen a játékvezetői hármassal az eső és a szél is megérkezett. Az aszódi csapat a Halottak Napja alkalmából fekete mezben, fekete sportszárban lépett pályára. A rossz idő ellenére mintegy 100 néző volt kíváncsi a Galga-menti Derby II-re. 
A 11.percben Kovács Kristóf mérnöki pontosságú labdát varázsolt Oláh Tamás fejére, aki futtából a kapuba fejelt. (1-0). (Tamás gólját elhunyt édesapja emlékének ajánlotta.) A 24.percben egy bal oldali aszódi szögletbólDomján Norbert szintén fejjel volt eredményes (2-0). Többet birtokolta a labdát a hazai csapat, sorra vezették a fiúk a veszélyes támadásokat. Az első félidő végénKovács Dániel beadását Oláh belsőzte a hálóba, de lesállás miatt szabadrúgással folytatódott a játék.
A második félidő 51.percében bal oldali beadás után a védők galgahévízi védők nem mozdultak a labdára, ami így Bodnár Miklós elé került, aki közelről nem hibázott (3-0). A 60.percben cserétünk először: Krecsmarik Patrikot Braun Tamás váltotta. A 70.percben Kovács Dani lőtt a hálóba, les miatt ezt a gólt - többek szerint nem volt les - sem adták meg.  A 75.percben ismét cserélt az Aszód, a nagy munkát végző Sinkó József helyére a fiatal Szalai Gergő állt.  A 80.percben állították be a végeredményt. Oláh Tamást fellökték a vendégek büntető területén belül, a labda továbbgurult Kovács Dani elé, aki most már nem hibázott, laposan a kapuba lőtt (4-0).
Összefoglalva: magabiztosan tartotta itthon a három pontot az Aszód, egy percig nem volt kétséges a meccs kimenetele. A csapat hozzáállása kiváló volt, öröm volt látni a győzelemre éhes játékosokat. A mai győzelemmel tehát a negyedik helyre léptünk fel, egy karnyújtásra a dobogós helyektől. Hét forduló óta vagyunk veretlenek, ennek így kell folytatódnia a jövő héten Nagymaroson is! 

Domján Norbi gólját megelőző pillanat

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !