Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Egyszer minden sorozat véget ér... Nagymaros FC - Aszód FC: 2-0 (1-0);

Bajnoki rendszerben szereplő utánpótlás csapataink pihenhettek a hétvégén, a Bozsik-programban versenyző kicsik azonban az aszódi versenyen bizonyíthatták, mennyit fejlődtek az utóbbi időben. Az időjárás is kegyes volt hozzájuk, az éjszakai eső után napos, késő őszi időben kergették a labdát. Képek a versenyről a galériában !

Felnőtt csapatunk nagy reményekkel utazott a festői Nagymarosra. Győzelem esetén dobogóra léphetett volna a társaság, ezért az utóbbi hetek győzelmi sorozatának hatására önbizalommal telve mindjárt a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést. Az első húsz perc aszódi mezőnyfölénnyel telt. A 21.percben először jött át a hazai csapat a felezővonalon, és egy jól eltalált lövésből mindjárt gól is szereztek (1-0). A gól felhozta a nagymarosi egyletet, kiegyenlített lett a játék. Az aszódiak idegesen, pontatlanul játszottak.
A 42.percben két aszódi játékos Bodnár Miklós és Kovács Dániel szemből összefutottak, Daninak felrepedt az orrán a bőr, szünet után már nem is lépett pályára. 

A második félidőben Danit Braun Tamás váltotta. Az 57.percben a nagymarosiak kijátszották az aszódi védelmet, és hat méterről a hálóba gurítottak (2-0). A 70.percben a megsérült Káposzta Balázs helyére Szalai Gegő állt be. A cserék ellenére játékunk továbbra is esetleges volt, rengeteg pontatlan átadással fűszerezve. (Ennek egy része a pálya talajának minőségére fogható, Sinkó Józsit egy alkalommal simán orrba vágta saját felpattanó labdája.) A kétgólos előny tudatában a lelkes hazaiak két ordító gólhelyzetet is ki tudtak hagyni, miközben az aszódi csapat még valamirevaló helyzetig sem jutott. A 45.percben a játékvezető véget vetett a meddő aszódi próbálkozásoknak.
Összefoglalva: a korábbi önmagára nyomokban sem hasonlító aszódi csapat sima vereséget szenvedett a mindvégig lelkesen, helyenként veszélyesen játszó hazaiaktól. Az egész csapat tompán, elképzelés nélkül játszott, jobb ezt minél hamarabb elfelejteni. Csak remélni lehet, hogy az idei utolsó hazai mérkőzésen győzelemmel tudunk majd búcsúzni szurkolóinktól.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !