Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Küzdelmes mérkőzésen tartottuk itthon a három pontot... Aszód FC - Vác-Deákvár SE: 1-0 (0-0)

Utánpótlás eredmények: U15 - Aszód FC - Iklad KSK: 3-1; U21 - Galgahévíz SK - Aszód FC: 9-0;

A 2013-as év utolsó hazai mérkőzésén Vác-Deákvár együttesét fogadtuk. A kellemes késő őszi ellenére meglehetősen gyér érdeklődés kísérte az összecsapást, mintegy ötven, zömében aszódi szurkoló várta a kezdő sípszót.
Az első 20 perc eseménytelen játékkal telt, a kapuk alig kerültek veszélybe. A 24.percben egy vendég szabadrúgást Téglás László kapufára tenyerelt. A 27.percben szabadrúgásból Szabó István veszélyeztetett, a vendégek kapusa bravúrral védett. A 31.percben a váciak vezettek gyors támadást a jobb oldalon, a beadásról csak centikkel maradt le centerük. A 43.percben Kovács Kristóf nagy helyzetben közelről a váci kapust találta el.
A szünetben cseréltünk, Hugyecz Márk helyére Krecsmarik Patrik állt be. Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt az Aszód. Az 52.percben a frissen érkezett Krecsmarik Patrik jobb oldalról szögletet ívelt be, a jókor érkező Domján Norbert közelről a kapuba fejelt (1-0). Az 59.percben Sinkó Józsefet Braun Tamás váltotta. A gól megnyugtatta a hazai csapatot, magabiztosan védekeztek a fiúk az egyenlítő gólért küzdő váciakkal szemben. A 61.percben egy kontratámadás végén Szabó István lövését védte bravúrral a váci kapus. Az utolsó húsz percben inkább a vendégek birtokolták a labdát, a hazai csapattól csak a védekezésre futotta. Az eredmény a lefújásig nem változott.
Összefoglalva: alacsony színvonalú mérkőzésen inkább a küzdelem dominált. Sok hibás megoldást, rossz továbbítást láthattunk mindkét oldalon. A gólfelelős csatárok sem fogtak ki jó napot, jellemző, hogy a mérkőzés egyetlen gólját is egy védő szerezte. A mai három pont megszerzésével továbbra is versenyben vagyunk a dobogóért. Folytatás és az őszi szezon befejezése, jövő héten szombaton, Kistarcsán.Küzdelmes mérkőzésen tartottuk itthon a három pontot... Aszód FC - Vác-Deákvár SE: 1-0 (0-0)

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !

Az őszi szezon legjobb játékosára továbbra is szavazhat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címen!