Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Nem sikerült szépen zárni az évet... Kistarcsai VSC - Aszód FC: 2-0 (1-0)

Utánpótlás eredmények, U14: Aszód FC - Vácszentlászló SE: 7-1; U21: Aszód FC - Dány KSK 7-2;

Kistarcsára utazott ma felnőtt csapatunk, itt zártuk a 2013. év őszi etapját. Kellemetlenül hideg, szeles idő, viszont nagyon jó minőségű játéktér, kulturált, a megyei II. osztályhoz méltő körülmények fogadták a csapatokat. (Ilyen minőségnek kellene lennie mindenhol...)
A vendég Aszód kezdte jobban a játékot, többet birtokolták a labdát. Ennek ellenére az első gólveszélyes helyzet az aszódi kapu előtt adódott, amikor egy hazai fejest tenyerelt a sérült Téglást helyettesítő Vikor István kapus a felső léc fölé. A 26.percben Kovács Kristóf a büntető területen belül szabálytalankodott. A rosszul elvégzett büntetőt Vikor hárítani tudta. A 30.percben Káposzta Bence lábán "esett" nagyot a támadó, újabb büntető, ezúttal sikeresebb kivitelben (1-0).
Szünetben jól esett a didergő pár tucat szurkolónak a büfé melege...
Nem sokat kellett várni a második félidőben az újabb gólra. Az 53.percben egy hazai csatár lesre futott, az asszistens felemelt zászlója jelezte a játékvezetőnek a lesállást. Ennek ellenére hazai bedobással folytatódott a meccs, majd egy bal oldali beadás végén némi kezezés után a hálónkba került a labda (2-0). A 62.percben cserélt Aszód, a sérült Szabó István helyett Hugyecz Márk lépett pályára. A 68.percben Kovács Kristóf futott el a bal oldalon, beadását Bodnár Miklós közelről a kapusba vágta. A 83.percben újabb aszódi csere: Braun Tamást Szalay Gergő váltotta. (Örvendetes, hogy már négy ifjúsági korú játékos volt egyszerre aszódi részről a pályán...) A hazai csapat kontra támadásokra rendezkedett be, azonban több veszélyes támadásuk után sem változott az eredmény.
Összefoglalva: egy szerencsétlen és egy szabálytalan góllal jobb volt ma az ellenfél. Küzdöttek a fiúk becsülettel, de egy idő után (már nem először) többet foglalkaztak egymással, mint a játékkal. A bajnokság végére elfáradtak és elfogyatak fizikailag és mentálisan egyaránt. Jól jön most a téli szünet mindenkinek. Az ötödik helyen állunk az őszi szezon végén, így ha minimálisan is, de teljesítették a vezetőség nyári célkitűzését.

 

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !

 

Az őszi szezon legjobb játékosára továbbra is szavazhat a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  email címen!