Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Nem tudtunk felnőni a feladathoz... Aszód FC - Verőce SE: 0-4 (0-1)

A bajnoki tabella második helyezettje, a bajnoki címre törő Verőce csapata látogatott ma Aszódra. Novemberi esős és hideg időben alig 50 néző volt kíváncsi az Aszód idei utolsó hazai mérkőzésére. A vendégcsapatot erősítette a korábban Honvédban, Ferencvárosban, Vácott is megforduló Vén Gábor.
A 7.percben az aszódaik labdát vesztettek a félpályán, melyből a Verőce egy gyors, pontos kontratámadás végén megszerezte a vezetést (0-1). Az aszódaik igyekeztek a vendégkapu közelébe kerülni, azonban rendkívül pontatlan volt a játék, így igazán veszélyes helyzetig csak a Verőce jutott, és a 43. percben a kapufa mentette meg a hazaiakat az újabb góltól.
A második félidő 55.percében Verőce tovább növelte előnyét. Egy lapos lövést tenyerelt ki kapusunk Darabont Dani, a vendégek ébredtek gyorsabban a kipattanóra és nagy erővel az aszódi hálóba vágták a labdát (0-2). A 63.percben az előzőhöz hasonló szituációt ismét a vendégek reagálták le gyorsabban (0-3). A végső pofont a 72.percben kaptuk, amikor egy újabb aszódi labdavesztés után a védelem csak a verőceiek hátát nézték (0-4).
Összefoglalva: gyorsan és pontosan játszottak a vendégek. Az Aszód igyekezett felvenni a tempót, így azonban rengeteg hiba csúszott a játékunkba, sok volt a pontatlan passz, a rossz megoldás. Hiába hajtottak a fiúk az utolsó percig, még a becsületgólra sem futotta...

Utánpótlás eredmények:
Aszód FC U19 - Valkó KSK U19: 2-1; Aszód FC U16 - Kartal SE U16: 0-3;